Vind jij het verzinnen van familiereizen ook zo lastig? Weet je niet hoe je het iedereen naar de zin kan maken en hoe je rekening moet houden met de verschillende wensen en interesses? Dan hebben wij de oplossing voor jou!

Familiereizen naar Marokko

Heb je al eens aan een familiereis naar Marokko gedacht? Dit is voor het hele gezin een unieke en avontuurlijke ervaring. Marokko is een bestemming vol avonturen, belevenissen en verrassingen. Bovendien biedt het voor ieder wat wils. 

Geen stress: wij regelen alles

Boek je een familiereis bij Marlucía Travel, dan hoef je zelf niet op zoek te gaan naar de juiste accomodaties en na te denken over je beste route. Niet alleen regelen wij dit voor je, maar je weet ook dat je veilig op weg gaat. Wij kennen het land door en door en daarnaast voldoen we ook aan alle wettelijke regels die worden gesteld aan een reisorganisatie. Zo zijn we aangesloten bij de garantieregeling STO Garant en zijn we lid van VvKR (Vereniging van KleinschaligReisorganisaties).

Wil je één van onze familiereizen boeken?

Heb je interesse in één van onze familiereizen of heb je nog vragen en wil je meer weten over Marokko? Stuur dan een bericht met jouw vraag, je naam en telefoonnummer en wij nemen dan contact met jou op.

Maak een afspraak

Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.