genieten

Het was één van de mooiste reizen die ik de afgelopen jaren heb georganiseerd: de Verrassingsreis naar Marokko afgelopen november, in samenwerking met Michel Verrast, welke in het teken stond van het genieten van het onbekende.

“Op zijn Latifs”

De reis was ook voor mij een bijzondere aparte ervaring, alles klopte, elke belevenis, elk gebaar en elke activiteit stond op zijn plaats. De wereld was groot en klein tegelijk. Het gebeurde op “zijn Latifs”, onverwachts, intuïtief kortom: let it go with the flow

Grenzeloos genieten van het onbekende

Voor de deelnemers was het een bijzondere ontmoeting. Iedereen stond nieuwsgierig met open hart en met een brede smile te wachten op de volgende happening. Relaxed, ontspannen gebeurden dingen op een mysterieuze wijze en iedereen genot. Het was de wereld in Marokko, grenzeloos ervaren, beleven en genieten: van het land, van elkaar en van de wereld om ons heen.

Er  gebeurde veel op diverse fronten: van lekker eten en kletsen tot spontane momenten met lokale bevolking en authentieke activiteiten.

De kunst van het leven

Marokko Verrassingsreis

Waarom zou je je niet laten verrassen door een ervaren reiziger? Die de kunst van het leven heeft kunnen ontdekken op reis?  Die je mee wilt nemen op een ontdekkingsreis door een prachtig fascinerend land!

Het leven is immers een ontdekkingsreis. Je belevenissen, je ontmoetingen, je vergaarde kennis: ze bepalen je kijk op het leven en bepalen de manier hoe je omgaat met jezelf en met de wereld om je heen. Beleef, ervaar en vertrouw. Laat het maar allemaal komen. Sta open voor het onbekende, daardoor word je rijk van binnen en kweek je het vertrouwen in jezelf en het leven zoals dat gaat.

Marokkaanse thee

De sfeer van Marokko

Marokko is één van die ontmoetingsplekken waar de kennis door de eeuwen heen in de sfeer blijft hangen. Die nog voor het grijpen ligt: die kennis zie je nog steeds in de rijkdom van de paleizen, de moskeeën, de oude steden. Maar ook bij de bevolking, waar je snel op je gemak kan voelen door de intense gastvrijheid en vriendelijkheid.

OP 26 maart 2020 gaan we weer: Marlucia Travel in samenwerking met Michel Verrast. Ik heb er weer veel zin in. Kom jij ook mee? Eer informatie vind je op Verrassingsreis Marokko.

Latif Laaouina

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit